LUCA KAYZ

LUCA KAYZ

LUCA KAYZ is het riemenmerk van PUURBROEKEN en staat voor hoogwaardig en bijzonder leer. Leer dat je wilt aanraken, dat warm en soepel aanvoelt. LUCA KAYZ vindt het belangrijk dat hun producten duurzaam zijn en favoriet worden. Daarom hechten zij bij de keuze van hun materialen veel belang aan de onberispelijke kwaliteit van de lederen huid. Zo houdt LUCA KAYZ altijd rekening met criteria als haptiek, nerf, duurzaamheid en exclusiviteit.

De liefde voor materialen van LUCA KAYZ komt tot uiting in de diverse en hoogwaardige verwerking van hun producten: het leer straalt warmte en natuurlijkheid uit, maar ook klasse.

MIX-AND-MATCH |

Met hun mix-and-match-principe richt LUCA KAYZ zich op diversiteit en individualiteit. Zo kan je jouw eigen riem samenstellen door te kiezen uit leder, kleur en gesp. Afhankelijk van de leerkeuze kan je zowel ongebruikelijke blikvangers als tijdloze basics creëren.

LUCA KAYZ vindt het belangrijk dat hun klanten een duurzaam product kopen waarop ze kunnen vertrouwen: bij dagelijks gebruik krijgen hun riemen karakter en worden ze trouwe metgezellen.

Filteren
Reset filters

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug