BEZORGEN

Bij een besteding vanaf €100 brengt PUURBROEKEN geen verzendkosten in rekening voor het bezorgen van je bestelling binnen Nederland – voor bestedingen onder de €100 wordt een vast tarief van €6,75 in rekening gebracht. Je kan jouw bestelling ook gratis afhalen in onze Winkel in Hilversum. Wij bezorgen je bestelling op dinsdag t/m zaterdag via PostNL. Voor bestellingen naar België en Duitsland wordt een vast tarief van €19,50 berekend.

LEVERTIJDEN

Alle bestellingen die op een werkdag voor 16.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden op maandag verzonden.

BEZORGING OF OPHALEN IN ONZE WINKEL

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen door PostNL, afhalen bij een PostNL servicepunt of bij onze winkel in Hilversum. Ondanks onze uiterste zorg om alle bestellingen die voor 16.00 uur zijn geplaatst de volgende dag te leveren, kan het soms voorkomen dat een bestelling een dag later wordt geleverd.

VERTRAAGDE LEVERING

Wij streven ernaar bestellingen binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen. Bekijk de actuele status van je bestelling middels de Track&Trace code die in de verzendbevestigingsemail staat. 

Ontdek onze nieuwste items