WINKELEN OP AFSPRAAK

PUURBROEKEN AL 19 JAAR JE DAMESBROEKENSPECIALIST

Maak vrijblijvend een afspraak in onze Winkel in Hilversum of bij je thuis in de regio Hilversum. Het team van PUURBROEKEN staat klaar om je deskundig te adviseren. Wij zorgen ervoor dat je stijlvol gekleed bent met een mooi passende broek!

EEN AFSPRAAK MAKEN IS HEEL GEMAKKELIJK

Een afspraak maken kan in de Winkel in Hilversum en (in overleg) bij je thuis in regio Hilversum. Je kan de afspraak maken op een tijdstip dat je past: tijdens openingstijden en (in overleg) buiten openingstijden om. Maak je keuze uit 3 opties:

1 | In de Winkel in Hilversum tijdens normale openingstijden

Reserveer nu je afspraak! Dat kan je doen in het formulier ‘WINKELEN OP AFSPRAAK’ helemaal onderaan de pagina. De afspraak maak je minimaal 4 uur van te voren. We reserveren een half uur per klant. Bellen met onze klantenservice kan ook. Bel tijdens openingstijden voor een afspraak, het telefoonnummer is 035 6214229.

2 | In de Winkel in Hilversum buiten normale openingstijden

Het is mogelijk om een tijdstip te kiezen dat perfect past in je agenda, want afspraken kunnen ook in overleg buiten de openingstijden van de winkel om worden gemaakt. Bel met onze klantenservice tijdens openingstijden voor een afspraak, het telefoonnummer is 035 6214229.

3 | Bij je thuis in de regio Hilversum

Komt het niet goed uit om naar onze Winkel in Hilversum te komen? Dan komen we in overleg ook graag naar je toe als je in regio Hilversum woont. ‘Thuis broeken passen’, wel zo gemakkelijk! Bel met onze klantenservice tijdens openingstijden voor een afspraak, het telefoonnummer is 035 6214229

AFSPRAAKBEVESTIGING

Na het boeken van een afspraak ontvang je een afspraakbevestiging op het opgegeven e-mailadres.

VERZETTEN VAN AFSPRAAK?

Bel met onze klantenservice tijdens openingstijden voor een nieuwe afspraak, het telefoonnummer is 035 6214229

Ontdek onze nieuwste items